Prišel je čas, ko ste ponovno pred novim začetkom. Se še spomnite začetkov pri nas? Nekateri ste bili majhni, drugi veliki, eni prestrašeni, drugi veseli, tretji razočarani, četrti polni pričakovanj … Nekateri ste z nami imeli krajšo, drugi daljšo pot, a zdaj gremo ponovno vsi naprej, novim začetkom naproti.

Upamo, da ste v času, ki smo ga skupaj preživeli v Veržeju, doživeli veliko lepega, se veliko naučili, spoznali sebe, nove prijatelje, … Verjamemo, da smo vas vzgojitelji, učitelji in starši v tem času pripravljali na odgovorno razmišljanje, presojanje, sprejemanje posledic, tehtanje argumentov, odločanje …

Od vas je odvisno, kako boste stopali naprej zdaj, ko zapirate osnovnošolska vrata. Verjeti vase, se ceniti in prisluhniti samemu sebi, naj bo vodilo ob vašem novem začetku, na novi poti, pred katero zdaj stojite. Predvsem pa ne pozabite, da rešitve vedno obstajajo. Le vztrajati je treba, da najdemo prave. Šele potem lahko sledimo svojim ciljem, željam, sanjam … in odrastemo v odgovorne ljudi.

Prepuščamo vas vašim novim izzivom, možnostim in preizkušnjam. Želimo, da bodo vaše nove poti brez velikih ovir. Če pa jih že srečate, pa se z njimi le pogumno spoprimite. Poiščite pot skozi njih, čez nje, pod njimi ali pa malo okrog. Saj veste, ne samo po ravni poti, tudi po ovinkih se pride na cilj.

Vse dobro vam želimo!

Vaši vzgojitelji

 

Dostopnost