Tudi letos smo šli na Pohod treh src in prehodili 19 km. Med pohodom smo se pogovarjali, se zabavali, opazovali naravo in jedli sladkarije. Bilo mi je lepo, ker smo letos šli po drugi poti. Na vrhu smo imeli zelo lep razgled. Srečali smo tudi vzgojiteljico Jasmino ter Dejana in Aneja, ki so tekli na maratonu. Hvaležen sem, da nas je vzgojiteljica Stela peljala na ta pohod.

Žan S.

V soboto smo z vzgojiteljico Stelo šli na Pohod treh src. Izbrali smo si daljšo pot, ki je bila dolga 12 km. Skupaj smo prehodili skoraj 20 km, ker smo morali peš še od avtomobila na start in potem tudi nazaj. Vem, da se sliši veliko, ampak, če se smejiš, zabavaš in vmes ustaviš za kratek počitek, hitro minejo kilometri in čas. Najlepši pa je bil razgled, ki smo ga imeli celo pot.
Ko smo prehodili celo pot, smo dobili še zadnji pečat na kartonček, ki je služil kot dokaz, da smo progo res prehodili. Na koncu smo si privoščili še sladoled. Med počitkom nam je v ozadju igral band iz ljutomerske gimnazije.
Na tem pohodu je bilo vse dobro, imeli smo se lepo, le ena stvar ni bila ok: obula sem si copate, ki so me ožulili. 

Polona L. K.

Šli smo na Pohod treh src. Na poti smo imeli več postaj. Vesel sem, da smo šli na pohod. Še večkrat bi šel. Med potjo smo se hecali in opazovali naravo. Bili smo pridni. Na cilj smo prišli zelo hitro, kljub temu, da smo prehodili 12 km. Vmes smo se ustavili, jedli sladkarije in pili. Ko je bilo pohoda konec, smo se usedli v senco in poslušali glasbo ter gledali tekače prihajati v cilj.

Nik S.

Že ob 8. uri smo se odpravili iz skupine in se nato s kombijem odpeljali v Radence. Ko smo poiskali parkirišče, smo se peš odpravili do štartne hiške. Tam smo vzeli kartončke in se odpravili na 12 km pot. Bil je lep sončen dan in veliko smo se zabavali. Na cilju smo si oddahnili in se usedli v senco na kamne. Najbolj mi je bilo všeč, da smo šli na daljšo pot in se celo pot veselili.

Jan S.

Z vzgojiteljico Stelo smo šli na Pohod treh src v Radence. Prehodili smo 19 km. Na vrhu Kapele smo imeli lep razgled. Vesela sem, da smo se lahko družili, smejali in zabavali. Ko smo prispeli na cilj, smo sedli na kamne in tam pojedli sladoled. Tam smo opazovali prihod tekmovalcev maratona v cilj in poslušali mlade nastopajoče iz Gimnazije Ljutomer.

Janeli B.

Šli smo na Pohod treh src. Vmes smo se ustavljali na postojankah. Šli smo mimo cerkve in tam smo se slikali. Pot smo nadaljevali proti vrhu in se vmes veliko hecali. Na cilj smo prišli zelo hitro, kljub dolgi poti, a je šlo, ker smo imeli postanke.

Tin N.

 

Dostopnost